Om tavlorna

De allra flesta tavlor hos barntavlor.se är unika eftersom de förses med dina personliga uppgifter. Detta innebär att utförandet av just din personliga tavla kan skilja sig något jämfört med produktbilderna eftersom olika namn och ord tar olika mycket plats. Just din tavla blir alltså helt unik!
Det högklassiga trycket görs på ett matt 170 g/m2 papper av mycket hög kvalitet. Tänk dock på att färgerna på din skärm kan skilja sig något mot färgerna i verkligheten.

Storlek

Det flesta motiv finns i två storlekar: 21×30 cm (A4) och 30 x 40 cm.

Ramar

Tidigare har jag erbjudit inramade och klara tavlor men har dessvärre upphört med det då hanteringen var komplicerad och Postens transporter ofta gjorde skador på dem.

Alla mina motiv passar dock utmärkt till exempelvis IKEA:s ram RIBBA 30 x 40 cm med passepartout. Köper du en A4-poster passar den perfekt med passepartouten, köper du posters som är 30 x 40 cm passar den utan passepartout. Då detta är vanliga format finns det givetvis massor med ramar att välja på av många olika fabrikat på exempelvis Gallerix och Åhlens.

Är det något motiv du saknar i shopen är du varmt välkommen att höra av dig med önskemål.

Varje tavla är unik

Jag gör alla tavlor efter beställning och de görs manuellt – det är alltså inget system som automatiskt som placerar barnets namn, födelseuppgifter och egenskaper. Beroende på vilka egenskaper du väljer placerar jag dem där de passar bäst för att balansen i tavlan ska bli så bra som möjligt utifrån just din beställning. Därför blir också varje tavla alldeles unik! Det är också därför som du inte kan se hur motivet blir på din skärm, i direkt anslutning till beställning. Om du vill se en preview innan din beställning trycks kan du mejla mig på info@barntavlor.se direkt efter du lagt din beställning och meddela det, så ordnar jag det.

Säkra leveranser

 

Direkt efter att du slutfört din order så får du en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Om du inte får detta ber vi dig att först kolla din skräppost. Om du inte finner den där så kontakta oss på info@barntavlor.se så hjälper vi dig.

Beställningar skickas en gång i veckan, på startsidan ser du när nästa leverans går.
Alla varor skickas som varubrev med Posten. Den person som beställningen står på behöver kunna visa upp legitimation vid uthämtning av paket hos Posten. Det är viktigt för mig att ALLA beställningar kommer fram säkert och i fint skick till dig. Gör den inte det ber jag att du hör av dig.

Leverans till annan mottagare

Vill du att din beställning ska levereras till annan adress inom Sverige. I detta fall så genomför du din beställning som vanligt. När detta är genomfört så får du en orderbekräftelse via mejl. Svara på orderbekräftelsen och ange den adress dit du önskar skicka varan. Observera att du även behöver ange ett mobilnummer till den som ska mottaga leveransen med anledning av eventuell SMS-avisering.
Ange även om du önskar få med en hälsning så lägger jag med det i leveransen utan extra kostnad.

Leverans till Europa

Jag levererar till de flesta länder i hela Europa men för att beställa till en adress utanför Sverige så tillkommer en extra fraktavgift, fri frakt gäller inte utanför Sverige . För närvarande 98 SEK för tryck understigande 500 gram. I dagsläget kan jag tyvärr inte leverera till Åland.

I dagsläget stöder inte kassasystemet försäljning till utlandet vilket innebär att du som vill beställa för leverans utanför Sverige behöver skicka din order via e-post till info@barntavlor.se. Jag arbetar för att förenkla rutinerna för leveranser utanför Sverige.
OBS! Om paketet eller brevet ser vikt, trasigt, eller på något sätt ovarsamt hanterat ut så måste det anmälas direkt när det hämtas ut. Om det visar sig att varan har blivit skadad i frakten måste det anmälas för att Posten ska ta ansvar för det. Om det anmäls och godkänns så ersätter Posten varan och du kan få en ny skickad till dig, från barntavlor.se.

 

Ångerrätt

Jag vill att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp och tillämpar därför Distansavtalslagen vilket innebär att du som kund (privatperson) har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot varan. Du har alltså full returrätt om varan inte motsvarar dina förväntningar. Varan ska vid retur vara oskadad och oanvänd. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar du oss via info@barntavlor.se. Efter bekräftelse från mig skickar du tillbaka varan och talar om hur jag ska återbetala pengarna för varan. Med hänvisning till Distansavtalslagen har kund ej rätt att begära återbetalning av kostnader för frakt.
OBS! Ingen ångerrätt vid köp av personliga barntavlor då dessa endast tillverkas efter beställning!

Ej uthämtad försändelse

Om du inte hämtar ut din försändelse från barntavlor.se och paketet sänds i retur av Posten förbehåller jag mig rätten att debitera dig 350 kronor för att täcka frakt, returfrakt och administrativa kostnader. Jag skickar då ut en faktura till dig som ska betalas inom 10 dagar.

Reklamation

Om du upptäcker fel på varan gör en reklamation till mig direkt via mejl. Om brevet/paketet är skadat vid leveransen ska du genast göra en reklamation till ditt utlämningsställe, samt meddela mig.

Betalningsalternativ

Du kan välja mellan att betala med VISA/Mastercard, direkt via Internetbank eller via faktura.

Fakturabetalning

Väljer du detta alternativ får du en faktura skickad till dig via e-post i samband med att din order skickas. Kraven för att handla med faktura är att du är över 18 år, svensk medborgare (innehar svenskt 10-siffrigt personnummer) och inte har några betalningsanmärkningar.

Betalningsvillkoren är 14 dagar. Faktureringen sker via Klarna och du kan läsa deras köpvillkor här.