Hej! Vad kul att du hittade hit.

Den här webbshoppen drivs av mig, Sofia Brolin, och det är mig du alltid har kontakt med när du hör av dig till barntavlor.se, eftersom det faktiskt bara är jag som jobbar här. Här säljs alla mina kreativa produkter under mitt varumärke Hilda of Sweden.

Här hittar du personliga och färgglada posters för både små och stora i familjen; perfekta presenter till dopet, födelsedagen eller till hemmets egna väggar. Här finns också den populära ”Ugglans familjekalender” och fyll-i-boken ”Carpe that fucking diem” för föräldrar.

Alla prints och posters illustreras och designas av mig. Målet är att kontinuerligt arbeta med materialval och produkter som håller en hög kvalitet och har en så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför är också alla produkter jag producerar till 100 % återvinningsbara.

Färg och form gör mig glad och jag vill gärna göra andra glada med mina illustrationer, så jag hoppas att du hittar något du gillar. Saknar du något i webbshoppen eller vill kontakta mig är du varmt välkommen att göra det på sofia@barntavlor.se

Du hittar mig även på bloggen Hildas där jag bloggar om ett hållbart och enkelt liv, minimalism, äventyr och livet som företagare.

barntavlor.se ingår i ett aktiebolag (Hilda of Sweden AB) och är godkänt för F-skatt.

Kontoret har jag i mitt hem på Nicolaigatan i Lidköping och det går fint att hämta din beställning där. Välj i så fall avhämtning i Lidköping i kassan.

– Sofia Brolin, illustratör och grundare –

Sofia Brolin